"אוכל חתונות"


חתונה. המלכה האם של כל האירועים!
ההשקעה הרבה בכל פרט ופרט באירוע יוצרת חגיגה רבגונית של עיצוב, מוסיקה טעמים ונינוחות. החל מהזמנות מקוריות וסידורי פרחים ייחודיים וכלה באלכוהול משובח ושמלות כלה מרהיבות הנתפרות בעבודת יד...
אז איך קורה שרק האוכל בחתונה נשאר בנאלי ומשעמם? מדוע למרכיב כה מרכזי, המלווה את החתונה כולה מתחילתה ועד סופה יצא שם רע?

נדמה שעל לא עוול בכפם, רוב סוגי הקייטרינג נכנעים בסופו של דבר לחיך הישראלי השמרני ועל אף כל הניסיונות, התפריט מתחיל בבופה סטנדרטי, ממשיך לפרגית/ סטייק / דג ומקנח בעוגות פרווה סטנדרטיות לחלוטין.

יש מספר מצומצם של זוגות שמעזים לגוון ומוסיפים לתפריט הסטנדרטי מנות ייחודיות בצורות הגשה שונות ובכך בעצם מפיגים את השעמום מעל "אוכל החתונות" הצפוי מראש. הוורסטיליות היא עצומה, צריך רק לבחור לצאת מהקופסא!

אני מציגה לכם כאן מגוון צורות הגשה מדהימות שיהפכו כל בופה סטנדרטי לאירוע קולינרי של ממש:



עמדת הסלטים הרגילה תהפוך לאטרקצייה בעזרת כדורי הערבוב הללו
מכניסים את הירקות הנבחרים, משקשקים ואוכלים.





אין מה להיבהל ממילים כמו finger food, טאפאסים, טעימות, מנות ביס...
שם המשחק הוא כלי הגשה- אותה המנה בדיוק רק בהגשה אישית וייחודית.                                         
חישבו כמה כייף לאורח לקבל את המנה שלו מוגשת בקפידה בכלי קטן ונוח, לסיים לאכול, להניח בצד ולהמשיך הלאה למנה הבאה. עדיף מאשר להסתובב עם אותה הצלחת הכבדה כל קבלת הפנים...                                                                                                      
כל מנה שיכולה להתחלק תוכל להתאים לכלי הגשה אישיים (סלטים, מרקים, קטניות, ירקות...)
ואל תפחדו מהמחיר! גם בשביל הקייטרינג הגשה של "פינגר פוד" משתלמת יותר כיוון שהחלוקה למספר מנות קבוע וספור (להבדיל ממזנונים ענקיים המגישים במרוכז את כל האוכל יחד) יוצרת חיסכון כמותי וההשקעה היחידה היא רק ברכישה חד פעמית של כלי ההגשה (אבל זה כבר לא צריך להדאיג אתכם...)



כפות ביס. כמה פשוט ככה נוח



מכירים את הביטוי "אוכלים בעיניים" ?                                                                    
מנה יכולה להיות טעימה להפליא אך אם הינה מוגשת בצורה לא אסתטית, הצבע או המרקם מוזר, לא משנה כמה טעימה היא תהייה- נסתייג ממנה. שילוב של חומרי גלם מיוחדים ולא שגרתיים יכולים להקפיץ את המנה הפשוטה ביותר ולהפכה לחגיגה של טעם וצבע. הכל טמון בצורת ההגשה.





שילוב של פרחים אכילים והנה קיבלתם מנת שף!
                                




חישבו על הדברים הבסיסיים הנמצאים דרך קבע בכמות ענקית בחתונה (כוסות, שולחנות, כיסאות...) הממלאים את החלל ונראים כמעט אותו הדבר בכל האירועים, קחו לדוגמא את כוסות השתייה בבר. מתחילת הערב ועד סופו, אנשים מסתובבים עם כוסות שתייה בידיהם, רוקדים איתן, מצטלמים איתן ומניחים אותן בכל מקום אפשרי. עכשיו דמיינו שלכל אחת מהכוסות יתווסף קישוט קטן והנה- טוויסט מפתיע שיהפוך את הדבר הבנאלי ביותר לאטרקציה ויצבע את האירוע כולו בצבעים ייחודיים רק לו.




שעתיים פנויות, עזרה מכמה חברות ויש לכם קישוטים קטנטנים ומיוחדים שיוצמדו לכוסות האורחים ויהפכו אפילו את המשקה הפשוט ביותר לחגיגה של עיצוב.                                   






פלטת גבינות ייחודית לחתונות חלביות
נוחות מעוצבת







כלי הגשה אישיים ויפיפיים יהפכו כל מנה לחוויה  







כפיות במבוק
שילוב של מוצרים מיתקלים יוסיף אסטתיקה ויראה שאכפת לכם





מתחתנים בחורף? מה דעתכם על עמדת מרקים? בעזרת כוסות חסינות חום, הופכים מנה מסורבלת כמו מרק המצריכה ישיבה סביב שולחן ואכילה איטית בכף- למנה קלילה ומנצחת, המוגשת בצורה מקורית, מחממת ומשאירה טעם של עוד...




מרק מינסטרונה אישי
מוגש בכוסות קפה בשילוב ברוסקטה קטנטנה


                                              



הלימונענע הרגילה תימזג לבקובוקים אישיים בתוספת קש צבעונית
וכיתוב רלוונטי. fine.